مهاجرت به کشور چین

تاریخچه چین

تاریخچه چین

چین از تمدن های باستانی است که قدمت زیادی دارد و سبب شده تا چالش های فراوانی درباره تاریخچه چین به دلایل مختلف ایجاد شود. چین در شرق آسیا واقع شده است. پایتخت این کشور پکن و واحد پولی آن یوان است. اقتصاد چین از مشهورترین عوامل شناسایی این کشور می باشد. چینی ها در کشور انگلیس و آمریکا هم اقامت دارند. منطقه و محلی معین را برای ساکن شدن برگزیده اند که به محله چینی ها معروف است. چین پس از روسیه و آمریکا از بزرگترین کشورها به شمار می رود. زبان رسمی کشور چین ، چینی و شانگهای نیز از شهرهای بزرگ و پیشرفته این کشور است. تاسیس جاده ابریشم و گذر از این کشور موجب پیشرفت تجارت این کشور شد. دیوار چین یکی از جذابیت های توریستی این کشور است از طولانی ترین سازه های نظامی دفاعی است.

تمدن کهن و باستانی چین در امتداد روز و در دوران شانگ آغاز شد. از آنجا که فرهنگ عصر مفرغ به اوج خود رسید، از آنجا گسترش یافت. فلسفه های سنتی چین مانند کنفوسیوس و دائوئیسم، در دوره فئودال ژوبا گسترش یافت. سلسله شانگ در تاریخ 1046 الی 1600 پیش از میلاد وجود داشته است. اولین نوشته ها و نگاره های چینی ها در این دوره بر روی کتیبه های موجود روی استخوان های حیوانات دارای شخصیت های تصویری بودند. سلسله ژو(1045-221 قبل از میلاد) پس از دوران شانگ، قلمرو بزرگتر و وسیع شد. کارشناسان ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به بررسی تاریخچه این کشور خواهند پرداخت.

سلسله های هان و شین در چین

پس از آن که پادشاه ژو اقتدار خود را از دست داد 7 ایالت برجسته ظهور کردند. در این دوره فلسفه ها و ادیان عمده ای پدید آمدند که اساس عقاید چینی و حتی کره ای ها را تحت تاثیر قرار داد مانند کنفوسیونیسم و دائوئیسم. دوره بعد امپریال چین است. این دوره به عنوان دوره شاهنشاهی چین شناخته می شود. دوره شاهنشاهی چین قسمت عمده ای از تاریخ این کشور را تشکیل می دهد، با ظهور و سقوط دوره ای سلسله ها، تمدن چین در زمان صلح پرورش و رونق یافت. سلسله های شین و هان دوره اولیه امپراتوری چین بودند که در این دوره، تعدادی از موسسات تاسیس شدند که پایه و اساس نظام سیاسی اساسی را برای 2000 سال آینده بنا نهادند. شاهنشاهی شین اولین کسی بود که چین را به عنوان یک کشور تحت سلطه یک امپراتور به جای قبیله ای حاکم متحد کرد.

شین شی هوانگ برای اولین بار از عنوان امپراتور در چین استفاده کرد. شین شی هوانگ قدرت امپراتوری را پس از به سلطنت رسیدن و سامان قوانین متمرکز کرد. او واحد وزن و اندازه گیری ها و همچنین سیستم نوشتن را استاندارد کرد. در این دوره شهرها به خاطر پروژه های بزرگ ساختمانی، مانند مهمترین جاذبه های گردشگری چین دیوار بزرگ که از اولین امپراتور محافظت می کردند، مشهور بود. در دوره بعد یک رهبر دهقانی رژیم محبوب چین را سرنگون و سلسله هان را تاسیس کرد. سلسله هان طولانی ترین سلسله شاهنشاهی سلسله های چین است. این سلسله به دلیل آغاز تجارت جاده ابریشم و اتصال چین با آسیای میانه و اروپا شناخته شده بود. در سلسله هان کنفوسیوس گرایی توسط دولت برای حاکمیت ملی به تصویب رسید.

عصر تاریکی در تاریخچه چین

در سال های(220–581) هنگامی که سلسله هان رو به زوال افتاد، چین به 3 پادشاهی تقسیم و جدا شد. در این زمان سلسله جین به وجود آمد، البته قدرت آن بسیار ناچیز بود و چین در سال های 420 دوباره به سلسله های جنوبی و شمالی تبدیل شد. در این اوضاع نابسامان، بسیاری از ادیان ظهور کردند. آیین بودا در میان پادشاهی های بربر در شمال چین رواج پیدا کرد.

پس از تقریبا 400 سال هرج و مرج، سرانجام سلسله سوئی در سال 581 میلادی دوباره چین را متحد کرد. قرون وسطی چین با یک سری تغییرات رژیم حکومتی به وقوع پیوست. در سال581 یانگ ژیان تاج و تخت را در شمال غصب کرد. به عنوان امپراتور ون، بقیه چین را تحت سلطه سویی متحد کرد. یکی از برجسته ترین دستاوردهای امپراتور ون ایجاد سیستم امپراتوری برای انتخاب افراد با استعداد برای مناصب اداری بود. در خصوص مهاجرت به چین ابتدا مقاله مذکور را مطالعه بفرمائید.

عصر تاریکی در تاریخچه چین

عصر اختراعات در تاریخچه چین

پس از سلسله کوتاه مدت سوئی سلسله قدرتمند تانگ بار دیگر چین را متحد کرد. سلسله تانگ با سیستم امپراتوری امتحان سوئی ادامه یافت و آن را بهینه کرد. در عصر طلایی چین شعر و نقاشی و سفال های لعاب سه رنگ و چاپ بلوک های چوبی رونق گرفت. در دوران سونگ فناوری و تجارت و صنعت و بازرگانی و واردات و صادرات در اقتصاد چین رونق گرفت.

در دوره مذکور جمعیت چین افزایش یافت و بیش از صد میلیون نفر شد. افزایش مردم و بالا رفتن ازدواج و زاد و ولد نشان از کمبود فقر و رفاه و امکانات در آن دوره دارد. همچنین کشاورزی و کشت برنج و محصولات و اداوی توسعه یافته بود. مذهب و دانش و تفکرات فلسفی و استقبال از هنر نیز در این دوره به اوج خود رسیده بود. در مقاله فرهنگ مردم چین می توانید به اطلاعات جامعی نیز دست یابید.

در این دوره 4 اختراع بزرگ به چشم می خورد که عبارتند از:

  • کاغذ
  • چاپ
  • قطب نما
  • باروت

تایخچه حکومت مغولان در چین

در سال 1206، چنگیز خان تمام قبایل مغولستان را متحد کرد، خانخانه مغول را تاسیس کرد و مناطق بی سابقه آسیا را فتح کرد. در پایان قرن حکومت مغولستان به طور پیوسته رشد کرد. امپراتوری مغول تا اروپا شرقی گسترش یافت. بخشی از سلطنت مغولستان که بر چین حکومت می کرد به سلسله یوان معروف بود. سرانجام نوه او، كوبلای خان پکن امروزی را به پایتخت اولین سلسله تحت رهبری خارجی در چین تبدیل کرد. تجارت، توسعه فناوری و معرفی چین به کشورهای خارجی تحت حکومت مغول ادامه یافت. مارکوپولو از ونیز سفرهای زیادی به چین داشت. بعدها در کتاب سفرها به توصیف فرهنگ و شگفتی های چین پرداخت.

وقتی پسر و جانشین او زو دی، به سلطنت رسید، شروع به ساختن شهر ممنوعه در پکن کرد. در سال 1421 رسما پکن را پایتخت اعلام کرد. او از تجارت بین الملل بسیار حمایت می کرد. سفرهای متعددی به غرب را حمایت مالی می کرد. چین پس از جنگ اول تریاک، که از سال 1839 آغاز شد، به کشوری نیمه استعماری و نیمه امپراتوری تبدیل شد. انقلاب جمهوری خواهان در سال 1911 به رهبری سون یات به حکومت سلسله چینگ پایان داد. دوران جمهوری چین در سال های 1912–1949 بود. از زمان تاسیس جمهوری خلق چین در سال 1949 چین وارد دوره ثبات کمونیستی شده است.

 درباره تاریخچه چین معاصر

در دهه 1990 فقر در چین به شدت کاهش یافت. رشد اقتصادی در کشور سرعت گرفت. در دهه 2000 چین عضو سازمان جهانی تجارت شد و خود را به موفقیت جهانی رساند. به طوری که در حال حاضر کشور چین با 170 کشور دنیا روابط دیپلماتیک دارد. چین در سال 1971 وارد سازمان ملل شد. در شورای امنیت دارای کرسی دائمی است. چین در کنار برزیل و روسیه و هند از اعضای بریکس به شمار می رود که از عرصه های مهم اقتصادی است که انتظار پیشرفت چشمگیری دارد.

در حکومت جدید کمونیستی سیاست تک فرزندی از اصلاحات مهم جمعیتی در جهت کنترل چین به شمار می رود. رشد اقتصادی چین در سال های اخیر نیز رونق فراوانی یافته است. کار آفرینی در چین بر اساس جمعیت چین از گام های مهم در این کشور به شمار می رود. برای آگاهی از شرایط و روش های مهاجرت به چین با مشاوران موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




Enter Captcha Here :