مهاجرت کاری ترکیه

کاریابی در ترکیه

کاریابی در ترکیه

کاریابی در ترکیه با توجه به رشد اقتصادی این کشور در سالیان اخیر و هم مرز بودن با ایران مورد توجه بسیاری از جوانان جویای کار قرار گرفته است. این کشور با قرار داشتن در رتبه نوزدهم بزرگترین اقتصادهای جهان، یکی از اعضاء موسس گروه G20 (20 کشور برتر دنیای اقتصاد) می باشد. همچنین تولید ناخالص داخلی ترکیه (برابری قدرت خرید) در رده سیزدهم جهان قرار دارد.

از این رو این کشور از اعضاء موسس سازمان همکاری و توسعه اقتصادی و از بزرگترین صادر کنندگان غیرنفتی در جهان می باشد. جهت اطلاع از شرایط کار و اشتغالزایی در این کشور با کارشناسان ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمائید.

صنایع مهم در زمینه کاریابی در ترکیه

کلا بخش های زیر مجموعه صنایع مختلف از مهمترین زمینه های رشد اقتصاد ترکیه در سال های اخیر بوده اند. به طبع فرصت های شغلی در این بخش ها بالاتر می باشد. اما نکته مهم در این زمینه این است که بیشتر موقعیت های شغلی در ترکیه به زبان ترکی می باشند. شایان ذکر است رشد صنعت خودروسازی در ترکیه قابل توجه است. در سال 2015 بیش از 1.3 میلیون وسیله نقلیه موتوری تولید کرده است. از این رو در رده چهاردهم تولید کنندگان بزرگ جهان قرار گرفته است. صنایع کشتی سازی ترکیه هم در تولید قایق های تفریحی در جهان حرف های زیادی برای گفتن دارند.

برندهای بزرگ لوزام خانگی مانند Beko نیز از بزرگترین تولیدکنندگان لوازم خانگی در اتحادیه اروپا هستند. از این رو سرمایه زیادی را برای تحقیق و توسعه در فناوری های جدید مربوط اختصاص می دهند. بدین ترتیب در این زمینه نیز از تخصص متخصصان بین المللی استفاده می کنند.

نکات مهم کاریابی در ترکیه

کاریابی در ترکیه بسته به چارچوب آن شغل می باشد. همچنین می توان مشاغل نیمه وقت مربوط به راهنمای گردشگری را که به صورت آنلاین ارسال شده اند، یافت. پیدا کردن مشاغل مربوط به تدریس نیز نیازمند آنست که متقاضی شخصا به مدارس برود تا اطلاعات مربوط به روزنه ها را به دست آورد. پیدا کردن کار قبل از ورود به ترکیه کار معقول تری می باشد.

زیرا نه تنها برای حفظ آرامش خاطر بلکه برای اینکه بتوان ویزا و مجوزهای مناسب را دریافت کرد، مناسب تر است. اگر متقاضی به دنبال تدریس زبان انگلیسی می باشد، پورتال های آنلاین مانند TEFL و Dave´s ESL Cafe لیست های به روز موقعیت های آزاد را ارائه می دهند. روزنامه ها و مجلات بین المللی نیز دارای بخش های مرتبط با این کشور می باشد که ممکن است لیست مشاغل مورد نیاز ترکیه را دارا باشد. جهت اطلاع از شرایط کار در ترکیه ابتدا مقاله مذکور را مطالعه بفرمائید.

شغل های نیمه وقت راه حل سریع کاریابی در ترکیه

شغل های نیمه وقت در ترکیه به ویژه در زمینه توریسم به راحتی در دسترس هستند. متقاضی برای افزایش شانس خود برای یافتن این نوع کارها، بهتر است در ماه مارس یا آوریل اقدام کند. این امر به متقاضی فرصت می دهد قبل از شروع فصل گردشگری وارد بازار کار شود. در شهرهایی مانند استانبول، ممکن است در تابلوهای خوابگاه ها نیز این نوع آگهی های شغلی یافت شوند. در غیر این صورت کافه ها، رستوران ها، هتل ها و باشگاه ها مکان های مناسب برای یافتن این دسته از کارها می باشند.

همچنین باید توجه داشت که حقوق نه چندان بالای این مشاغل نیمه وقت معمولا به صورت نقدی پرداخت می شوند. درخواست ویزای کار توسط کارفرمایان این مشاغل حمایت نمی شوند. در حالی که این مسئله به طور کلی مشکلی ایجاد نمی کند اما باید توجه داشته باشید که این مسئله در طولانی مدت باعث بروز مشکلات مهاجرتی خواهد شد. همچنین جهت زندگی در ترکیه می توانید به لینک مشخص شده مراجعه بفرمائید.

شغل های نیمه وقت راه حل سریع کاریابی در ترکیه

کاریابی جهت تدریس زبان انگلیسی در ترکیه

اگر متقاضی قبل از ورود به ترکیه نتواند شغل آموزگاری زبان انگلیسی یا دیگر درس ها را بیابد، احتمالا بایستی شخصا به مدارس رجوع کند تا در مورد امکان استخدام سوال کند. بهترین مشاغل ترکیه در این زمینه (از نظر سطح مدارس و حقوق پرداختی) به مدارک رسمی و گواهینامه های تدریس نیاز دارند. اما شغل های دیگری نیز هستند که در اختیار متقاضیان کم صلاحیت تر قرار می گیرند. در حین انجام این فرآیند متقاضی بایستی مدارکی همچون پاسپورت، کپی مدرک تحصیلی، گواهی های تدریس (در صورت لزوم)، رزومه کاری و عکس را به همراه خود داشته باشید.

صدها مورد از مدارسی که به مدرس زبان انگلیسی نیازمند هستند در سراسر ترکیه وجود دارد. گرچه برخی از آنها به مدارک بالای بین المللی احتیاج دارند. اما برخی دیگر به شخصیت هایی با حداقل مدرک دانشگاهی اکتفا می کنند. مانند کار نیمه وقت، باید توجه داشت که بسیاری از مدارس زبان (به ویژه کوچکتر) ممکن است برای متقاضی درخواست ویزای کار ننمایند. در این صورت، متقاضی مجبور است هر 3 ماه یک بار ترکیه را ترک و سپس دوباره وارد شود. بدین ترتیب به طور قانونی بتواند در این کشور بماند. در این بخش توجه شما را به مطالعه مقاله مزایا و معایب زندگی در ترکیه جلب می داریم.

شغل های تمام وقت در ترکیه و درآمدهای آنها

ابتدا می توان گفت بسته به زمینه کاری، داشتن مدرک تحصیلی در ترکیه بسیار مهم است. قبول کردن یک کارمند خارجی از طرف یک کارفرمای ترک مستلزم این موضوع است که وی 6 کارمند مقیم ترکیه را استخدام کند. از این رو این برای برخی از کارفرماها مشکل است. بازار کار رشته زبان انگلیسی بهترین انتخاب برای خارجی های متقاضی کار در ترکیه است. باید توجه داشت که سایت شرکت های بزرگ خود حاوی آگهی های استخدامی مورد نیاز است. با این همه، بالاترین شانس پیدا کردن کار در ترکیه این است که از آژانس های کاریابی در کشور خود استفاده کند.

در مقاله ای که مطالعه کردید موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت سعی داشت به بررسی شرایط کاریابی در ترکیه بپردازد. اگر شما در رابطه با انتخاب بهترین راه برای مهاجرت به کشور ترکیه نیاز به راهنمایی و مشورت دارید می توانید با مشاوران ما در تماس باشید و مشاوره های رایگان دریافت نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




Enter Captcha Here :