مهاجرت به کشور آلمان

ویزای بازنشستگی آلمان

ویزای بازنشستگی آلمان

پرداختن به ویزای بازنشستگی آلمان موضوع این مقاله است تا متقاضیان علاقه مند به مهاجرت به آلمان، با شرایط کاری این کشور آشنا شوند. از زمانی که آلمان اولین سیستم تامین اجتماعی خود را تأسیس کرد تا به امروز، بیمه بازنشستگی عمومی و مستمری فعلی بازنشستگان از حق بیمه فعلی بازنشستگان پرداخت می شود. در حال حاضر حدود 85% از نیروی کار در بیمه بازنشستگی عمومی (GRV) ثبت نام می کنند. کارمندان دولت که حدود 9% از نیروی کار را تشکیل می دهند، سیستم بازنشستگی خود را دارند و افراد خوداشتغال که حدود 9% نیروی کار را تشکیل می دهند، عمدتا خود بیمه شده اند. سیستم بازنشستگی آلمان 3 پایه دارد که در ادامه به آن پرداخته می شود. متقاضیان مهاجرت برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند از راهنمایی های مشاوران ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت بهره مند شوند.

سیستم های ویزای بازنشستگی در آلمان

پیش تر به اینکه سیستم بازنشستگی در آلمان 3 پایه یا شاخه دارد، اشاره شد و در ادامه به تفصیل به هرکدام از آنان پرداخته می شود. سیستم بیمه بازنشستگی دولتی یکی از این موارد است که به آن بیمه بازنشستگی قانونی نیز گفته می شود. این بیمه که شامل مزایای بازماندگان و ازکارافتادگی نیز می شود، رایج ترین سیستم بیمه ای است. مشارکت برای کارمندان اجباری است و هر کارگر برای مبلغی بر اساس درآمد سالانه ارزیابی می شود. حق بیمه توسط کارفرما کسر می شود و کارمند نصف و کارفرما نیمی را پرداخت می کند. دومین جزء سیستم بازنشستگی آلمان، طرح های بازنشستگی جمعی است که کارگران از طریق کارفرمایان خود در آن مشارکت می کنند. حقوق بازنشستگی شرکتی که به عنوان مکملی برای طرح بازنشستگی دولتی طراحی شده است، به طور فزاینده ای در آلمان محبوب می شود و حدود 60% از جمعیت در آن شرکت می کنند.

ارائه طرح بازنشستگی برای کارفرمایان اجباری نیست، اما یارانه های دولتی و معافیت های مالیاتی آنها را به گزینه ای جذاب تبدیل می کند. این طرح ها یا توسط خود شرکت ها مدیریت می شوند یا انجمن های بازنشستگی که به نمایندگی از چندین شرکت فعالیت می کنند. کمک ها (معمولا 3% تا 15% از حقوق ناخالص ماهانه شما) معمولا توسط کارفرمای شما مستقیما از حقوق شما به صندوق بازنشستگی پرداخت می شود. همانطور که قبل از مالیات بر درآمد پرداخت می شود، شما یک مزیت مالیاتی دریافت می کنید. کارفرمای شما نیز معمولا کمک های شما را “پر می کند”. میزان کمک شما و کارفرما به نوع طرح بازنشستگی آنها بستگی دارد. سومین جزء سیستم بازنشستگی آلمان، برنامه های بازنشستگی خصوصی است که از طریق بانک ها و شرکت های بیمه تنظیم می شود.

طرح های بازنشستگی شرکتی آلمان دارای انواع مختلفی است که در شکل زیر به صورت خلاصه طرح شده است:

طرح های بازنشستگی شرکتی آلمان

سن متقاضی برای ویزای بازنشستگی در آلمان

بازنشستگی در حال حاضر معمولا از سن 65 به علاوه 9 ماهگی شروع می شود، اگرچه قرار است تا سال 2029 به تدریج به 67 سال افزایش یابد. راه های مختلفی وجود دارد که بازنشستگی پیش از موعد می تواند شروع شود. برای مثال در سن 63 سالگی اگر شخصی به مدت 45 سال در این سیستم مشارکت داشته باشد. دیگر نوع بیمه ها شامل طرح های شرکت خصوصی و سرمایه گذاری های بازنشستگی انفرادی خصوصی می شود.

این نکته مهم به نظر می رسد که بدانید اگر به کشورهایی که بیشترین درصد جمعیت 65 سال و بالاتر را دارند نگاه کنید، آلمان پس از ژاپن و ایتالیا مقام سوم را به دست می آورد. داشتن جمعیت مسن‌ تر زیاد می‌تواند محاسبات مستمری را کمی مشکل کند، زیرا عموما این جمعیت شاغل هستند که برای حمایت از کسانی که مستمری سالمندی را دریافت می‌کنند، پول پرداخت می‌کنند. در جهت مهاجرت به آلمان و کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد ما به شما مطالعه مقاله لینک شده می باشد.

علاوه بر موارد فوق پیرامون قوانین سن بازنشستگی، دولت آلمان برخی موارد دیگر را نیز جزء سابقه کار و بیمه حساب می کند که در جدول زیر مطرح شده است:

ردیفانواع طرح های کمکی قابل حساب در سن بازنشستگی
1زمان صرف شده برای تربیت فرزند
2آموزش و پرورش
3دوره های بیماری یا بیکاری پایدار
4زمان صرف شده برای مراقبت از اقوام

سن متقاضی برای ویزای بازنشستگی در آلمان

اطلاعاتی در مورد زندگی کاری ایرانیان در آلمان

مشارکت ها همچنین به عنوان هزینه های ویژه برای مقاصد مالیاتی طبقه بندی می شوند. بدین ترتیب آنها را در اظهارنامه مالیات بر درآمد سالانه (تا 2100€ (یورو) در سال) کسر مالیات می کند. اگر قبل از 25 سالگی شروع به مشارکت کنید، یک جایزه ویژه یکباره 200€ (یورو) نیز دریافت خواهید کرد. شما می توانید از 60 سالگی شروع به برداشت از پرداخت های بازنشستگی خود (مشمول مالیات بر درآمد) کنید. تمام مشارکت های این طرح کاملا توسط قانون در برابر ادعاهای قانونی محافظت می شود و پس از بازنشستگی برای شما تضمین می شود. اگر بخواهید، می‌توانید مبلغ یکجا نیز دریافت کنید.

بر اساس طرح بازنشستگی مالکیت خانه Riester، پس‌انداز و پاداش‌های دولتی شما نیز می‌تواند به عنوان وام مسکن در نظر گرفته شود. طرح بازنشستگی Rürup در سال 2005 برای هر کسی که به حقوق بازنشستگی دولتی کمک نمی کند و واجد شرایط دریافت مستمری Riester نیست. این طرح که توسط اقتصاددان Bernd Rürup توسعه داده شده است. از اینرو دولت از طریق مزایای مالیاتی از این طرح حمایت می کند. در خصوص آگاهی از شرایط و هزینه زندگی در آلمان، پیشنهاد ما به شما مطالعه مقاله مذکور می باشد.

حقوق بازنشستگی و مالیات در آلمان

بر خلاف تصور عمومی، حقوق بازنشستگی عموما مشمول مالیات بر درآمد هستند. از سال 2005، آلمان به طور گسترده از یک سیاست “مالیات پایین دستی” پیروی کرده است که به موجب آن کمک های مالی برای تأمین بازنشستگی به طور فزآینده ای از مالیات معاف است. در حالی که هر گونه درآمد بازنشستگی دریافت شده در اواخر زندگی مشمول مالیات است. این به طور کلی برای کارگران مفید است، زیرا بار مالیاتی شما را در طول سال های حرفه ای کاهش می دهد. در دوران بازنشستگی، درآمد شما معمولا کمتر است، و همچنین بار مالیاتی شما نیز کاهش می یابد.

اگر دریافت مستمری خود را در دسامبر 2005 شروع کرده باشید، 50% از مستمری ناخالص به عنوان درآمد مشمول مالیات شناخته می شود. از آن زمان تاکنون، هر سال نسبت مشمول مالیات مستمری یک درصد افزایش یافته است. بنابراین کسانی که در سال 2022 بازنشسته می شوند باید 82% از درآمد بازنشستگی خود را مالیات بپردازند. از سال 2040، برای اولین بار، حقوق بازنشستگی به طور کامل مشمول مالیات خواهد بود. ایرانیان علاقه مند به زندگی در آلمان، برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه فضای اقتصادی این کشور و هزینه های زندگی و چگونگی اخذ ویزا، می توانند با کارشناسان ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت گفتگو کنند تا اطلاعات تخصصی تری را در این زمینه دریافت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




Enter Captcha Here :