مهاجرت تحصیلی استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص یکی از روش های مهاجرتی می باشد که توسط دولت این کشور برای جذب نیروی کار ماهر برنامه ریزی شده است. اقتصاد توسعه یافته و پویا و نرخ بیکاری پایین باعث شده که استرالیا همواره نیروی کار ماهر و متخصص را جذب کند. همین موضوع باعث شد تا برنامه مهاجرتی ویژه نیروی کار متخصص طراحی شود. در 20 سال گذشته نرخ بیکاری در کشور استرالیا 10% بود، اما طی تغییراتی که در سیستم اقتصادی این کشور صورت گرفت نرخ بیکاری روز به روز کاهش یافت و به حدود 5% رسید، نرخ بیکاری در این کشور نشان می دهد فرصت های شغلی مناسبی در بازار کار استرالیا وجود دارد. در این نوشتار تیم موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به بررسی شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص می پردازند و اطلاعات جامعی در اختیار متقاضیان و علاقه مندان قرار می دهند.

شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

هر ساله لیستی از مشاغل مورد نیاز در کشور استرالیا منتشر می شود، افرادی که دارای مهارت و تخصص در هر یک از این زمینه ها باشند می توانند شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص را دریافت کنند. لازم به ذکر است مشاغل در این لیست به 3 دسته تقسیم می شوند که به شرح ذیل می باشند:

نوع دسته بندیتوضیحات
Regional Occupation List (ROL)شامل مشاغلی می شود که در منتطق کم جمعیت استرالیا به این مشاغل نیاز است.
Short Term Skilled Occupation List (STSOL)شامل مشاغلی می شود که کشور استرالیا به مدت کوتاهی به این مشاغل نیاز دارد.
Medium and Long Term Strategic Skill List (MLTSSL)شامل مشاغلی می شود که در استرالیا به صورت بلند مدت به آن نیاز است.

افرادی که به دنبال اخذ اقامت استرالیا از طریق تخصص و مهارت هستند باید از طریق سیستم امتیازبندی اقدامات لازم را در جهت اخذ ویزا انجام دهند. ویزای کار استرالیا در انواع مختلفی ارائه می شود که یکی از پر مخاطب ترین آنها ویزای 189 است که به موجب آن فرد باید موفق شود از طریق سیستم امتیاز بندی حداقل 65 امتیاز از 100 امتیاز به دست بیاورد تا بتواند بدون اخذ دعوت نامه شغلی وارد کشور استرالیا شود و کار خود را شروع کند.

ویزای 491 و مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

افرادی که موفق به اخذ حداقل امتیاز تعیین شده در سیستم امتیازبندی نشده باشند و واجد شرایط لازم برای دریافت ویزای 189 استرالیا نباشند می توانند اقدامات لازم را در جهت اخذ ویزای 491 انجام دهند. برای اخذ این ویزا متقاضی باید دارای اسپانسر ایالتی باشید. به موجب اخذ دعوت نامه شغلی ویزای 491 با اعتبار 5 ساله برای شما صادر خواهد شد. با اخذ ویزای 491 فرد تعهد می دهد تا به مدت 5 سال در مناطق کم جمعیت مشخص شده به طور تمام وقت مشغول به کار باشد. خاطر نشان می شود با داشتن اسپانسر ایالتی 15 امتیاز به شما تعلق می گیرد پس لازم است فرد از سیستم امتیاز بندی حداقل 50 امتیاز به دست آورده باشد تا بتواند با اخذ 65 امتیاز ویزای 491 را دریافت کند. در خصوص مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص پیشنهاد ما ما به شما مطالعه مقاله تحصیل در استرالیا می باشد.

ویزای 491 و مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

ویزای 400 و مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

ویزای 400 به عنوان ویزای کوتاه مدت برای افراد متخصص شناخته می شود، افرادی که قصد دارند در طول مدت 90 روز در مشاغل بسیار تخصصی کار کنند و یا به دعوت از موسسه ای معتبر در کشور استرالیا برای شرکت در فعالیت های اجتماعی و فرهنگی دعوت شده اند می توانند این ویزا را دریافت کنند. لازم به ذکر است که در مواردی خاص و محدود اعتبار ویزای 400 تا 6 ماه افزایش می یابد.

برای اخذ این ویزا فرد باید دارای شرایطی باشد که عبارتند از:

  • داشتن پشتوانه مالی
  • اثبات موقت و کوتاه مدت بودن کار و نیاز به حضور شما
  • داشتن دعوتنامه و حمایت از طرف سازمان مربوطه و داشتن مهارت
  • تخصص یا دانش مورد نیاز در استرالیا بدون وجود نیروی کار محلی

یکی از مزایای اخذ ویزای 400 جهت مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص این است که متقاضی می تواند برای اعضای خانواده خود نیز مجوز اقامت استرالیا را دریافت کند. هزینه لازم جهت اخذ ویزای 400 برای متقاضی اصلی 285$ (دلار)، برای همراهان با سن کمتر از 18 سال 75$ (دلار) و برای همراهان با سن 18 و بیشتر از 18 سال 285$ (دلار) می باشد. طول مدت صدور ویزای 400 بین 10 الی 20 روز است. ویزای 400 و مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص یکی دیگر از روش های مهاجرت به استرالیا در نظر گرفته می شود.

دستمزد در مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

میزان حقوق و دستمزد دریافتی از شاخص های مهم برای ارزیابی یک کشور به عنوان مقصدی برای مهاجرت کاری محسوب می شود. متخصصانی که قصد ورود به بازار کسب و کار کشور استرالیا را دارند باید با بررسی حقوق و دستمزد و هزینه های زندگی ماهانه در این کشور، نسبت درآمد با مخارج را بررسی کنند. بر اساس آخرین آمار اعلام شده در سال 2020 میانگین حقوق و دستمزد در کشور استرالیا 90900AUD (دلار استرالیا) اعلام شده ، اما همانطور که می دانید حقوق و دستمزد در موقعیت های شغلی مختلف و با توجه به سوابق کاری، مهارت و تخصص فرد و مدرک تحصیلی متغیر می باشد. حداقل حقوق پرداختی به کارکنان در استرالیا 23000AUD (دلار استرالیا) و حداکثر حقوق و دستمزد 405000AUD (دلار استرالیا) می باشد.

هزینه زندگی در کشور استرالیا ارزان نیست، اما همانطور که می دانید هزینه های زندگی با توجه به سبک زندگی و موقعیتی که در آنجا اقامت دارید متفاوت است. هزینه زندگی در کلان شهرهای استرالیا مانند سیدنی، ملبورن و بریزبن گران تر از سایر شهرهای این کشور می باشد. هزینه زندگی ماهانه برای فرد مجرد در کشور استرالیا 3230AUD (دلار استرالیا) و هزینه زندگی برای خانواده ای 4 نفره 6058AUD (دلار استرالیا) در نظر گرفته شده است. از اینرو میزان دستمزد دریافتی در مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص متفاوت خواهد بود.

کاریابی و مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

در صورتی که به دنبال اخذ اقامت استرالیا از طریق تخصص هستید باید از طریق برنامه های نیروی کار ماهر اقدامات لازم را انجام دهید. متقاضی می تواند از طریق Subclass فعال در برنامه مهاجرتی ویزای کار این کشور را به دست آورد. اگر موفق به اخذ حداقل امتیاز تعیین شده در سیستم امتیازبندی نشدید باید برای کار در کشور استرالیا از کارفرمایی معتبر در این کشور دعوت نامه شغلی دریافت کنید. برای پیدا کردن شغل مورد نظر در کشور استرالیا راه ها و روش های گوناگونی وجود دارد، به این صورت که فرد می تواند از طریق موسسات کاریابی معتبر و وب سایت های کاریابی به دنبال شغل مورد نظر خود در این کشور باشد.

همچنین متقاضی می تواند به صورت آنلاین آگهی های شغلی منتشر شده در روزنامه های محلی را بررسی کند. اما کاریابی از طریق موسسات کاریابی در بین متقاضیان طرفداران زیادی دارد زیرا این موسسات به طور مستقیم با کارفرمایان در ارتباط بوده و رزومه متقاضی را در اختیار کارفرمایان قرار می دهند. هموطنان عزیز می توانند برای بررسی دقیق شرایط خود و کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با ویزای کار استرالیا و یا سایر کشورهای مورد نظر همه روزه با تیم مجرب موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در ارتباط باشند و از مشاوره های رایگان در نظر گرفته شده بهره مند شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




Enter Captcha Here :