مهاجرت به کشور آذربایجان

مهاجرت به آذربایجان

مهاجرت به آذربایجان

در خصوص قوانین و همچنین در مورد مسائل مهاجرت به آذربایجان بایستی بدانید که این مسائل واضح و منطبق با رویه های مدرن بین المللی می باشد. با این حال، رویه های سخت و جریمه ها، مواردی هستند که باید در هنگام رسیدگی به مسائل مهاجرت به آذرباریجان در نظر گرفته شوند. با توجه به اینکه یکی از دغدغه های مهم مهاجران مسئله اقامت است، در مورد آذرباریجان باید گفت که اقامت دائم را می توان تنها پس از حداقل 2 سال اقامت در محل اقامت موقت اعطاء می شود، مشروط بر اینکه زمینه های اقامت موجود باشد. علاوه بر این، متقاضیانی که برای اقامت دائم آذربایجان درخواست می کنند، باید در مورد مهارت های زبان آذربایجانی و قوانین مهاجرتی خاص که توسط کمیسیون ویژه انجام می شود، قبول شوند. متقاضیان علاقه مند می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر موضوعات مرتبط با آذربایجان از اطلاعات موجود در سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت استفاده نمایند.

واقعیت های زندگی برای علاقه مندان مهاجرت به آذربایجان

اقتصاد آذرباریجان عمدتا متکی به نفت و گاز بوده است و اگرچه کاهش قیمت نفت اقتصاد آذربایجان را در سال 2015 ویران کرد. اما طی سال های اخیر اقتصاد شروع به بهبود کرده است و حجم سرمایه گذاری های خارجی در آذرباریجان به شدت افزایش یافته است، از سوی دیگر دولت در شرایط رکود که تورم مواد غذایی به بالاترین حد خود یعنی 18.27% رسید. برای جبران ناتوانی مردم در خرید مواد غذایی، حقوق بازنشستگان و دستمزدها را افزایش داد. این اقدامی است که بسیاری از اقتصاددانان معتقد بودند تورم را بیشتر می‌ کند. با این حال، تورم مواد غذایی در حال حاضر حدود 2% درصد است. اکثریت جمعیت آذرباریجان در مناطق شهری زندگی می کنند و 55% از شهروندان ساکن شهرها هستند. اما 100% مردم این کشور به برق، هم در مناطق روستایی و هم در مناطق شهری دسترسی دارند. علاوه بر این 78% از جمعیت به اینترنت دسترسی دارند.

دسترسی به آب سالم که به طور سنتی برای مردم آذربایجان مسئله بود و تنها 68.8% از جمعیت به آب تمیز دسترسی داشتند. در سال 2022 نزدیک به 90% از مردم به آب سالم در خانه های خود دسترسی دارند. این بهبود با استفاده از بسیاری از پروژه های عمومی مختلف از جمله تاسیسات بهداشتی نصب شده در کنار رودخانه و جمع آوری و پردازش آب باران انجام شد. از نظر نرخ رشد جمعیتی، آذرباریجان کشوری متعادل محسوب می شود و برنامه هایی که پیشگیری از بارداری را ترویج می کرد و به زنان در مورد بارداری آموزش می داد به کاهش نرخ باروری کمک کرد. موضوع دیگر بحث امید به زندگی است که در بدو تولد برای جمعیت آذربایجان 72.8 سال است. امید به زندگی زنان بیش از 76 سال است، در حالی که امید به زندگی مردان 70 سال است.

دلایل جذابیت مهاجرت به آذربایجان

اولین نکته که مورد توجه غالب مهاجران است، بحث هزینه های زندگی است. در این موضوع آذرباریجان را باید کشوری در نظر گرفت که از نظر درآمدی، حقوق نسبتا عادی در جمعیت خود توزیع می کند، اما در مقابل هزینه های زندگی در این کشور به شدت مقرون به صرفه است و امکان تجربه یک زندگی مطلوب برای غالب جمعیت فراهم است. موضوع دیگر رشد اقتصادی شتابان این کشور در سال های اخیر است که موجب اقبال مهاجران از مهاجرت به این کشور شده است. علاوه بر این آذربایجان با زمین های متنوع و اغلب زیبا، ترکیبی از سنت ها و توسعه مدرن را ارائه می دهد.

مردم نواحی دورافتاده آن بسیاری از سنت‌ های عامیانه متمایز را حفظ کرده‌ اند، اما زندگی ساکنان آن بسیار تحت ‌تاثیر تسریع مدرنیزاسیون قرار گرفته است که مشخصه آن صنعتی شدن، توسعه منابع قدرت و رشد شهرها است که بیش از نیمی از مردم در آن زندگی می ‌کنند. حالا زندگی صنعتی بر اقتصاد مسلط است و فعالیت ‌های متنوع ‌تر، بهره‌ برداری از نفت را تکمیل کرده است، نفتی که آذربایجان در آغاز قرن بیستم تولیدکننده اصلی آن در جهان بود. اسب های خوب و خاویار به عنوان برخی از صادرات سنتی متمایزتر جمهوری ادامه دارد. چنانچه تمایل به ثبت ایده نو در این کشور دارید می توانید مقاله استارت آپ آذربایجان را مطالعه بفرمائید.

دلایل جذابیت مهاجرت به آذربایجان

قواعد اقامت و مهاجرت به آذربایجان

اتباع خارجی و افراد بدون تابعیت که قصد اقامت موقت در خاک جمهوری آذربایجان را دارند باید مجوز مربوطه و کارت مجوز اقامت موقت را توسط اداره مهاجرت دولتی آذربایجان دریافت کنند. مجوز اقامت موقت در قلمرو جمهوری آذربایجان مدرکی است که به خارجی ها و افراد بدون تابعیت اجازه اقامت موقت در جمهوری آذربایجان و خروج از جمهوری آذربایجان و بازگشت به جمهوری آذربایجان را تحت ویزا می دهد. همچنین کارت اقامت هویت و محل سکونت (محل اقامت) فرد خارجی در آذربایجان را تایید می کند. البته بر طبق بندهای مشخصی دریافت اقامت دائم یا موقت راحت تر می شود که متقاضی باید در یکی از گزینه های فوق قرار بگیرد. در صورتی که در زمینه های اقتصادی، صنعتی، دفاعی، علمی، فرهنگی، ورزشی و سایر متخصصان واجد شرایط باشند.

در صورتی که اعضای خانواده اتباع خارجی و افراد بدون تابعیت باشند که به طور موقت یا دائم در خاک جمهوری آذربایجان اقامت دارند. در صورت داشتن سمت‌ های سرپرست یا معاون شرکتی که در آذربایجان ثبت شده و متعلق به شخص خارجی است یا در شعبه یا نمایندگی یک شخص حقوقی خارجی در جمهوری آذربایجان دارای چنین سمت ‌هایی هستند. در صورتی که در جمهوری آذربایجان به فعالیت های کارآفرینی بپردازند. این تنها به عنوان زمینه ای برای صدور مجوز اقامت موقت در خاک جمهوری آذربایجان در نظر گرفته می شود که از طریق این کارآفرینی حداقل 5 نفر (تمام وقت) یا 10 نفر (به صورت پاره وقت) مشغول به کار هستند.

بررسی درآمد شاغلان جهت مهاجرت به آذربایجان

یک فرد شاغل در آذرباریجان معمولا ماهیانه حدود 2950AZN (منات آذربایجان) درآمد دارد. این میانگین حقوق ماهانه شامل مسکن، حمل و نقل و سایر مزایا است. هرچند حقوق و دستمزد در آذربایجان از 750AZN (منات آذربایجان) در ماه (حداقل حقوق) تا 13200AZN (منات آذربایجان) در ماه (حداکثر متوسط ​​حقوق، حداکثر واقعی بالاتر است) متغیر است. با این حال متوسط ​​حقوق 3010AZN (منات آذربایجان) در ماه است. به این معنی که نیمی از جمعیت کمتر از 3010AZN (منات آذربایجان) درآمد دارند در حالی که نیمی دیگر بیش از 3010AZN (منات آذربایجان) درآمد دارند. از سوی دیگر 25% از جمعیت کمتر از 1690AZN (منات آذربایجان) درآمد دارند.

در حالی که 75% از آنها بیش از 1690AZN (منات آذربایجان) درآمد دارند. همچنین 75% از مردم کمتر از 8250AZN (منات آذربایجان) درآمد خواهند داشت. بر اساس تجربه کارمندانی که بین 2 تا 5 سال تجربه دارند، به طور متوسط ​​32% بیشتر از تازه ‌کاران و جوانان در همه صنایع و رشته ‌ها درآمد دارند. افراد حرفه ای با تجربه بیش از 5 سال به طور متوسط ​​36% بیشتر از افراد با تجربه کاری 5 سال یا کمتر درآمد دارند. با رسیدن به مرز 10 سال، حقوق 21% افزایش می یابد و برای افرادی که از مرز 15 سال گذشته اند 14% افزایش می یابد. در کنار تجربه، مدرک و مقطع تحصیلی نیز بر میزان درآمد اثرگذار است.

در جدول زیر به تفکیک مدرک، درصد افزایش حقوق شاغلان در آذربایجان اشاره شده است:

نوع مدرکمیزان افزایش
دیپلماز دبیرستانی ها 17% بیشتر درآمد دارند.
کارشناسی%24 بیشتر از دیپلم درآمد دارند.
کارشناسی ارشد%29 بیشتر از کارشناسی درآمد دارند.
دکتری%23 بیشتر از کارشناسی ارشد درآمد دارند.

اگر از علاقه مندان مهاجرت به آذربایجان هستید، از طریق ارتباط با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت می توانید در زمینه هزینه های زندگی و سایر جزئیات مرتبط با شرایط زندگی در این کشور، آطلاعات بیشتری کسب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




Enter Captcha Here :