مهاجرت به کشور اندونزی

قوانین اندونزی

قوانین اندونزی

برخی از قوانین اندونزی برای منحصر به فرد بودن خود، در جهان به شهرت رسیده اند و امروزه مورد توجه متقاضیان در باب مهاجرت قرار گرفته اند. اندونزی، یکی از کشورهای آسیایی و واقع در شرق این قاره است. این کشور بالغ بر 275 میلیون جمعیت دارد که این کشور را در جایگاه چهارم کشورهای پرجمعیت دنیا قرار می دهند. زبان مردم اندونزی، قالبا اندونزیایی است. حدود 86% از جمعیت مردم اندونزی، مسلمان بوده و 14 درصد باقی مانده، مسیحی، هندو یا بودایی هستند. اندونزی، بزرگترین کشور از لحاظ وسعت بوده و وسعت آن از شرق به غرب به 5100 کیلومتر و از شمال به جنوب به 1800 کیلومتر می رسد. این کشور مانند تمامی کشورهای دنیا، قوانینی دارد. در این مقاله که توسط تیم تولید محتوای سفیران سروش سعادت تهیه شده با آن ها آشنا می شوید.

قوانین کشور اندونزی

هر کشوری برای اجرای عدالت و برقراری آرامش در سراسر سرزمین خود نیازمند قوانینی است که تمامی مردم، ارگان ها، دستگاه های دولتی و خصوصی باید به آن پایبند باشند. اندونزی نیز از این قائده مستثنی نیست. چنانچه حتی به واسطه جمعیت زیاد این کشور باید سفت و سخت تر گرفته شود. قوانین مهاجرت به اندونزی، در کتابی به نام قانون اساسی اندونزی، در سال 1945 و با هدف استقلال جمهوری اندونزی تصویب شد. این قوانین دارای 37 اصل در موارد مختلف می باشد. اولین و اساسی ترین قانون اساسی، تاکید بر واحدیت و جمهوری بودن دولت این کشور دارد.

قوانین مربوط به مهاجران در کشور اندونزی در تصویر زیر بیان شده است:

قوانین مربوط به مهاجران در کشور اندونزی

قوانین مهاجرت کاری به اندونزی

اگر قصد مهاجرت به اندونزی را دارید، کسب اجازه و دریافت مجوز از مقامات اندونزیایی، اولین مسیر پیش روی شما است. یکی از راه های دریافت این مجوز، اخذ ویزای کاری است. اندونزی یکی از کشورهایی است که در چند سال اخیر رشد اقتصادی بی سابقه ای داشته است. به طوری که این کشور، در سال 2020 نرخ بیکاری بالغ بر تنها %4.11 را تجربه کرده است. برای اخذ ویزای کاری کشور اندونزی، شما باید ابتدا با ویزای جستجوی کار به این کشور مسافرتی کوتاه انجام دهید. پس از یافتن شغل مورد نظر خود، باید به کشور خود برگردید. سپس پس از دریافت ویزای کاری، بار دیگر به کشور مقصد خود سفر خواهید کرد. این بار، در آن کشور مشغول به کار خواهید شد.

قوانین مهاجرت کاری به اندونزی

قوانین مهاجرت پناهندگان به اندونزی

این نوع مهاجرت با خطرات بسیاری همراه است و قوانین و سلسله مراتب خود را دارا است. در این نوع از مهاجرت، شما ابتدا باید به این کشور وارد شده ودر عرض یک هفته درخواست پناهندگی خود را ارائه دهید. برای پناهنده شدن به اندونزی، شما چند راه پیش رو دارید. در راه اول، شما باید ثابت کنید که مورد تهدیدات سیاسی از سوی کشور خود قرار گرفته اید. در این روش، شما مورد بررسی قرار گرفته می شوید؛ اعتقادات و عقاید سیاسی شما نباید با قوانین اندونزی مغایرت و برای این کشور ایجاد مشکل کند.

مسیر دومی که پیش روی شماست، پناهندگی از طریق فقر مطلق مالی است. در این مهاجرت شما باید به دولت اندونزی ثابت کنید که در زمینه ای مهارتی دارید؛ در غیر این صورت، دولت اندونزی با مهاجرت شما موافقت نخواهد کرد و پناهندگی شما شکست خواهد خورد. لازم به ذکر است که روش فقر مطلق، از درصد شانس بسیار پایینی برای کسب موفقیت برخوردار است. راه سومی و راه آخری که در اختیار شماست، پناهندگی از طریق تهدیدات مذهبی است. شما باید ثابت کنید که در کشور خود، طبق عقاید و باور های خود، مورد خطر هستید؛ اگر در کشور خود، بخاطر باور ها و دین خود تهدید می شوید و از امنیت برخوردار نیستید، می توانید از این طریق برای کسب پناهندگی اندونزی اقدام کنید.

قوانین پوشش اندونزی

همانطور که در ابتدای مقاله ذکر شد، دین واحد و معقول اندونزی،اسلام است. در قوانین اندونزی، پوشش مطابقت کامل با شئونات اسلامی می باشد. در معابد اندونزی، لازم است که شما پوشش کامل داشته باشید. نوعی پوشش به نام سلندانگ و کاین کامبن، از لباس های ضروری معابد است. شما موظف هستید آن ها را به تن کنید؛ علاوه بر پوشیدن این نوع لباس، اشخاص باید شانه و دستان خود تا بالای آرنجشان را بپوشانند. یکی از قوانینی که به درستی، بسیار سخت گیرانه تصویب شده است، قوانین مربوط مواد مخدر است. این کشور در مقابله با مواد مخدر، بسیار محکم و قاطعانه، اشد مجازات را برای این مجرمین در نظر گرفته است. طبق اصل 35 قانون اساسی اندونزی، اگر شخصی در رابطه با مواد مخدر گروه یک ( کوکایین، هروئین و ماریجوانا ) دستگیر شود، مجازاتی سخت در انتظار وی خواهد بود.

اما اگر شخصی، به عنوان پخش یا تولید کننده این نوع از مواد مخدر، دستگیر شود، اعدام خواهد شد. اندونزی، بخاطر سطح پایین بهداشتی زندان ها، جمعیت زیاد در سلول های کوچک و عدم رسیدگی به زندانی ها، دارای زندان های مخوفی می باشد. بنابراین، کمتر کسی ترجیح می دهد که مرتکب جرمی شود و در زندان های این کشور زندانی باشد. اندونزی نیز مانند کشور های دیگر، دارای قوانینی است که ممکن است برای دیگر کشور ها غیر منطقی و عجیب به نظر برسد. یکی از این قوانین عجیب، این است که شما نباید با دست چپتان چیزی به مردم این کشور بدهید. یکی دیگر از قوانین اندونزی، ممنوعیت نوشیدن آب لوله کشی است؛ البته که این قانون برای حفظ سلامت مردم است؛ زیرا آب لوله کشی این کشور از کیفیت بسیار پایینی برخوردار است. ممکن است این قوانین برای شما عجیب باشد، اما در اندونزی جا افتاده است.

قوانین اندونزی در یک نگاه

قوانین اندونزی به صورت کلی مشابه کشورهای همسایه آن است. عمده این کشورها اغلب قوانین مناسب فرهنگ خود را دارند. برخی از این قوانین شاید برای شما عجیب باشند اما برای اخذ تابعیت و زندگی در این کشور بایستی به آن ها پایبند باشید. در غیر این صورت امکان دیپورت شدن متقاضی حتمی خواهد بود. برخی از قوانین اندونزی بر اساس فرهنگ آن عبارتند از:

  • بوسیدن در ملع عام
  • نوازش کردن و هر نوع تماس با سر افراد
  • بغل کردن در ملع عام

کشور اندونزی یکی از کشورهای دارای پتانسیل در حوزه توریستی و حتی مهاجر پذیری است؛ اما این کشور، قوانین خاص خود را برای مهاجرت به اندونزی دارا است. که فرد مهاجر باید کاملا به آن ها آشنایی داشته باشد تا دچار مشکل نشود؛ دیگران را هم دچار مشکل نکند. مقاله ای که مشاهده کردید، اثری از موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت بوده و با این اثر، سعی می کند تا شما دوستان را با تعدادی از قوانین اندونزی آشنا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




Enter Captcha Here :