مهاجرت به کشور چین

فرهنگ مردم چین

فرهنگ مردم چین

آگاهی داشتن از فرهنگ مردم چین برای افرادی که قصد سفر، اقامت، تحصیل، کار و غیره را در این کشور دارند از اهمیت بالایی برخوردار است. جمعیت چین بر اساس آخرین آمار جهانی سال 2022 بالغ بر 1439323776 نفر بوده که پرجمعیت ترین کشور در جهان به شمار می رود. بدون هیچ شک و تردیدی چنین جمعیت بالایی دارای فرهنگ های مختلفیست که هر گردشگر و مسافری را مجذوب خود می سازد.

علاوه بر این، تاریخ غنی، مناظر خیره کننده، آداب و رسوم گوناگون و جاذبه های توریستی چین همواره گردشگران زیادی را مجذوب خود کرده است. این مقاله که با همت تیم ترجمه موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت آماده شده است به شما کمک می کند تا درک بهتری نسبت به فرهنگ مردم چین داشته باشید.

نقش فرهنگ در مذهب مردم چین

چین کشوری مذهبی است که در طول تاریخ، مذاهب منجر به تشکیل جوامعی شده اند که فرهنگ را شکل می دهند. آزادی عقیده یک سیاست دولتی است و فعالیت های عادی مذهبی به وسیله قانون اساسی محافظت می شود. برای بسیاری از شهروندان چین، مذهب آنها یک ویژگی مشخص در کنار غرور ملی آنهاست. طبق آخرین آمار، بیش از 100 میلیون پیرو آیین های مختلف مذهبی در چین زندگی می کنند.

بر اساس این آمار، بیش از 85000 مکان برای فعالیت های مذهبی، حدود 300000 روحانی و بیش از 3000 سازمان مذهبی در چین وجود دارد. علاوه بر این، 74 مدرسه و دانشکده دینی وجود دارد که توسط سازمان های مذهبی برای آموزش روحانیون اداره می شوند. تائوئیسم و کنفوسیوسیسم دو نمونه از باورهای فلسفی در چین به شمار می روند که دارای یک عنصر مذهبی نیز هستند. جنبه های آیینی و اعتقادی درباره زندگی پس از مرگ، مستقل از فلسفه ها وجود دارد تا ابعاد مذهبی برخی از قدیمی ترین عقاید فلسفی چین را ایجاد کند.

در مجموع 4 دین مورد قبول در چین وجود دارد که در جدول زیر همراه با جزییات مربوط به سال 2022 مشخص شده اند.

نام دینتعداد پیروان
تائوئیسم309609821
بودایی257301313
مسیحی (پورتستان و کاتولیک)72100917
اسلام25447383

نقش فرهنگ در مذهب مردم چین

زبان مردم چین

چین یکی از کشورهای جهان است که از تنوع زبانی فراوانی برخوردار می باشد. رایج ترین زبان در چین «چینی معیار» بوده است. این زبان ریشه در زبان ماندارین مرکزی دارد. طبق آخرین بررسی ها در سال 2022، تعداد زبان های گفتاری در چین حدود 302 زبان است که اکثرا جزء زبان های ملی به شمار می روند. حدود %71 از مردم چین با گویش های متنوع زبان ماندارین که زبان رسمی کشور است، تکلم می کنند. البته نباید این نکته را فراموش کرد که مناطق خودمختار در چین، مانند هنگ کنگ، از این قانون پیروی نمی کنند.

زبان رسمی چین رایج ترین زبان بومی جهان است که 1.3 میلیارد نفر به این زبان صحبت می کنند. سازمان ملل به دلیل تنوع زبانی گسترده در چین، بیستم ماه آوریل را روز زبان چینی نام گذاری کرده است. با این وجود، نکته ای که قبل از سفر به چین باید از آن اطلاع داشته باشید این است که چین، علیرغم اختلاف نظر زبان شناسان سراسر جهان، فقط زبان چینی را زبان رسمی می داند و باقی زبان های موجود در کشور را گویش می نامد.

عادات عجیب و جالب فرهنگ مردم چین

رفتارهای عجیبی در بین مردم چین وجود دارد که باعث حیرت متقاضیان مهاجرت به چین شده است:

  • ممکن است در ابتدای حضور در چین، غذا خوردن با چاپستیک برای شما سخت باشد. اما نباید این نکته را فراموش کنید که چاپستیک را نباید به صورت ایستاده در ظرف غذا بگذارید. چرا که این کار یادآور مراسم خاکسپاری اموات در چین است.
  • با دیدن ناخن های بلند برخی از مردان در چین، متعجب نشوید چرا که ناخن های بلند برای آنها نماد ثروت است.
  • اگر برای اولین بار به کسی هدیه دادید و آن را نپذیرفت ناراحت نشوید. زیرا این مورد بخشی از فرهنگ مردم چین است. دلیل اصلی آن این است که آنان پذیرفتن راحت هدیه را نشانه پوچی و تباهی می دانند.
  • برخلاف تصور دنیای غرب که پرتاب آب دهان را به شدت بی ادبی می دانند، این مورد در برخی از مناطق چین امری طبیعی است.

اکنون که با فرهنگ مردم چین، زبان، مذهب و رفتارهای عجیب و غریب آنها آشنا شدید و قصد سفر، تحصیل یا کار در کشور چین را در ذهن دارید می توانید علاوه بر مطالعه مقاله، با تماس با وکلای موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت از تجربیات بالای آنها در این زمینه بهره بجویید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




Enter Captcha Here :