مهاجرت به کشور کانادا

جغرافیای کانادا

جغرافیای کانادا

جغرافیای کانادا از جمله طبیعت خاص، وسعت کشور و منابع آبی متعدد شاید یکی از جذاب ترین ویژگی های این کشور جهت مهاجرت باشد. آب و هوای متغیر، خط ساحلی طولانی، سنگ های قدیمی، جزیره های بزرگ، جمعیت، منابع طبیعی و بسیاری جاذبه های دیگر نمونه کوچکی از جغرافیای این کشور هستند. اگر بخواهیم توصیف کلی از این کشور داشته باشیم، می توانیم از کشور کانادا به عنوان دومین کشور بزرگ دنیا که دارای بیشترین سطح آب های زیر زمینی و طولانی ترین خط ساحلی دنیاست یاد کنیم. در مرز شرقی این کشور اقیانوس آتلانتیک، در مرز غربی اقیانوس آرام، در مرز شمالی اقیانوس منجمد شمالی و در مرز جنوب ایالات ‌متحده آمریکا وجود دارند.

کشور کانادا از لحاظ جغرافیایی به 5 منطقه تقسیم می‌شود که به شرح ذیل می باشد:

  • منطقه اطلس (Atlantic) که شامل استان‌ های نووا اسکوشیا، نیوبرانزویک، پرنس ادوارد آیلند و نیوفاندلند و لابرادور است.
  • کانادای مرکزی (Central Canada) که شامل استان‌ های انتاریو و کبک است
  • منطقه مرغزارها (Prairies) که شامل استان‌ های منیتوبا، سَسکچوان و آلبرتا است.
  • کرانه غربی(West Coast) که شامل استان بریتیش کلمبیا است.
  • منطقه شمال (North) که شامل 3 سرزمین (territory)کانادا است.

در ادامه این مقاله کارشناسان ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به بررسی بیشتر جغرافیای این کشور خواهند پرداخت.

بررسی مساحت در جغرافیای کشور کانادا

مساحت کشور کانادا 9984670 km2 می باشد که این کشور را به دومین کشور بزرگ در دنیا بعد از روسیه تبدیل کرده است. با وجود وسعت زیاد این کشور، حدود 80% از مساحت آن سکونت انسانی ندارد. از این رو بیشتر کانادایی ها در شهرهای نزدیک به مرز آمریکا زندگی می کنند. بدین ترتیب می توان دلیل آن را سبک خاص جغرافیای کانادا دانست. برای درک بهتر وسعت کانادا خوب است بدانید از نظر منطقه زمانی (Time Zone)، کانادا به 6 منطقه تقسیم می شود.

همچنین دارای 52455 جزیره می باشد. کانادا دارای بلند ترین خط ساحلی در جهان می باشد. همچنین مرز این کشور با آمریکا به طول 8891 کیلومتر، بلندترین مرز زمینی در جهان به شمار می آید. 3 جزیره بافین ، ویکتوریا و الزمیر جزء 10 جزیره بزرگ در دنیا می باشند. 42% از مساحت کانادا را جنگل تشکیل داده است. این مقدار تقریبا 8% مساحت جنگل های دنیا را تشکیل می دهد.

بررسی جمعیت در جغرافیای کشور کانادا

جمعیت کشور کانادا طبق آخرین آمار در سال 2020، 37766893 بود. معادل 0.48% جمعیت جهان است. تراکم جمعیت در این کشور 4 بر هر کیلومتر به دلیل وسعت زیاد این کشور می باشد. نکته جالب در جمعیت شناسی کانادا این است که این کشور به دنبال افزایش جمعیت می باشد. همچنین میانگین سنی جمعیت کانادا 41.1 تخمین زده شده است. بر این اساس جمعیت کانادا، میانسال به حساب می آید.

در زیر جدولی از رشد جمعیت در این کشور در 10 سال اخیر نمایش داده شده است:

سال جمعیتتعداد مهاجرانمیانگین سنی جمعیتدرصد رشد جمعیت
20203774215424203241.10.89%
20193741104724203240.50.91%
20183707456224203240.50.93%
20173673209524203240.50.96%
20163638294424203240.50.99%
20153602667624828340.51.08%

بررسی جمعیت در جغرافیای کشور کانادا

بررسی آب و هوا در جغرافیای کشور کانادا

شاید وقتی تصویری از کشور کانادا در ذهن خود می آورید، این تصویر، تصویر کشوری سرد، با آب و هوای خشن باشد، که البته دور از واقعیت نیست. مناطق وسیعی از کشور کانادا در نواحی قطبی قرار دارند. اما این هوای سرد و خشک شاید بیشتر مختص به همین نواحی باشد. در نواحی جنوبی این کشور، با آب و هوایی معتدل رو به رو باشیم. بطور کل در خصوص آب و هوای کانادا می توان گفت بدلیل وسعت این کشور، آب و هوای آن را نمی‌توان سرد و خشک و یا گرم و معتدل توصیف کرد.

همانگونه که اشاره شد در مناطق شمالی این کشور که نزدیک به قطب است. آب و هوا کاملا سرد بوده و متوسط دمای سال در این مناطق بسیار پایین است (عمدتا زیر صفر درجه سانتیگراد). از طرفی در مناطق جنوبی این کشور، مانند ایالت بریتیش کلمبیا، دما تا 20 درجه سانتیگراد نیز می رسد. جهت اطلاع از شرایط و هزینه زندگی در کانادا به لینک مشخص شده مراحعه بفرمائید.

بررسی زبان مردم کشور کانادا

کشور کانادا به طور کلی کشوری با 2 زبان رسمی (انگلیسی و فرانسوی) محسوب می شود. اما اگر بخواهیم میزان استفاده از زبان ها را مقایسه کنیم، باید بگوییم که اکثر ایالت های این کشور به زبان انگلیسی صحبت می کنند. فقط ایالت نیو برانزویک به عنوان ایالتی 2 زبانه و ایالت کبک به عنوان ایالتی با زبان فرانسوی محسوب می شوند. در این میان حدود یک پنجم افراد در کشور کانادا به زبانی غیر از زبان فرانسوی و یا انگلیسی صحبت می کنند. جهت اطلاع از شرایط مهاجرت به کانادا مقاله مذکور را مطالعه بفرمائید.

بررسی جاذبه های طبیعی در کشور کانادا

این که طبیعت کشور کانادا یکی از بکرترین و زیباترین طبیعت ها در سطح جهان است، غیر قابل انکار است. همانطور که گفته شد، بیش از 80% کشور کانادا مناطق غیر مسکونی هستند. شاید اگر بخواهیم تک تک دیدنی های طبیعی جاذبه های گردشگری کانادا را نام ببریم، آنقدر زیاد باشند که در این مقاله نتوان همه آنها را گنجاند. به هر حال شاید بد نباشد تعدادی از این جاذبه های استثنائی را در این مقاله جای دهیم.

در زیر به تعدادی از جاذبه های این کشور اشاره شده است:

  • شفق شمالی (یوکان، نوناووت و سرزمین های شمال غربی)
  • آبشار نیاگارا (انتاریو)
  • پارک استانی دایناسور (آلبرتا)
  • سخره های هاپ وِل (نیو برونسویک)
  • کوه‌های راکی (آلبرتا و بریتیش کلمبیا)
  • دنباله کابوت (نووسکوشیا)
  • جزیره الزمیر (نوناووت)
  • پارک ملی گروس مورن (نیوفندلند و لابرادور)
  • خرس های قطبی (مانیتوبا)
  • پارک ملی آلگون کویین (انتاریو)
  • دریاچه مورین (آلبرتا)

در این مقاله سعی شد تا شما بیشتر با جغرافیا و جاذبه های طبیعی کشور کانادا آشنا شوید. یکی از رکن های مهم در مهاجرت برای بسیاری از افراد جغرافیا، آب و هوا و جمعیت آن منطقه هستند. اما به خاطر داشته باشید، تصمیم گیری خود را با اطلاع از همه جوانب انجام دهید تا از هدر رفتن وقت و هزینه خود جلوگیری به عمل آورید. به این منظور کارشناسان ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت آماده پاسخ گویی به هر گونه ابهام یا سوال شما درخصوص روش های مهاجرت به کانادا و اطلاعات این کشور می باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




Enter Captcha Here :