مهاجرت به کشور ترکیه

تاریخچه ترکیه

تاریخچه ترکیه

تاریخچه ترکیه یک بازه زمانی بیش از 4000 ساله را در بر می گیرد و ترک ها ابتدا در آسیای میانه حدود 2000 سال قبل از میلاد مسیح زندگی می کردند. برخی از آنها آسیای میانه را ترک کردند و در سرتاسر کشور گسترش یافتند. بسیاری از ایالت ها و امپراتوری ها را در منطقه وسیعی از آسیا و اروپا مستقر کردند. این امپراطوری ها شامل امپراطوری هون بزرگ (تأسیس در قرن سوم قبل از میلاد)، امپراطوری گوتكورك (552- 740)، امپراطوری اویگور (741-840)، امپراطوری آوار (6-9 قرن بعد از میلاد)، امپراطوری هزاره (5 -10 میلادی)، امپراطوری سلجوقی بزرگ (1040 – 1157) و بسیاری دیگر از امپراطوری ها خواهد بود.

جهت مهاجرت به کشور ترکیه و کسب اطلاعات جامع می توانید با کارشناسان ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت ارتباط برقرار نمایید.

تاریخچه ترکیه و ترک های آناتولی

ترک ها از اوایل قرن یازدهم با مهاجرت و هجوم مداوم، در آناتولی مستقر شدند. پیروزی در سال 1071 در برابر بیزانس ها به معنای واقعی کلمه دروازه های آناتولی را به دست ترک ها گشود. در پی این تاریخ است که ترکها به طور کامل کل آناتولی را فتح کردند. از این رو دولت سلجوقی آناتولی را در آنجا مستقر کردند (1080-1308). اولین بار کشور ترکیه در آناتولی شکل گرفت. بدین ترتیب پس از سال ها پایتخت خود کونیا (قونیه امروزی) نامیده می شد.

با حمله مغول ها به آناتولی که در سال 1243 دولت سلجوقی به سرعت رو به شکست می رفت، یک حاکم ترک به نام عثمان در سال 1299 در محوطه Söğüt در اسکیشر در گوشه شمال غربی شبه جزیره امپراطوری را شروع کرد. بیلیک عثمانی به سرعت در طول قرن چهاردهم گسترش یافت. بدین ترتیب امپراطوری عثمانی به وجود آمد که بر قلمرو وسیعی در سه قاره حکمرانی کرد. بدین ترتیب تا پایان سال اول جنگ جهانی اول دوام آورد. عثمانی ها در سال 1453 قمری، قسطنطنیه (استانبول امروزی) را به دست گرفتند، در زمان سلطنت سلطان مكتب دوم (1451-1481)، امپراتوری بیزانس سقوط كرد، كه این نیز نشانگر پایان قرون وسطی و آغاز عصر جدید بود.

تاریخچه ترکیه و جنگ جهانی اول 1914 – 1918

ضعیف امپراتوری عثمانی در ترکیه تا جنگ جهانی اول ادامه یافت. در سال 1914 وارد جنگ جهانی اول شد. در کنار قدرت های متفقین قرار گرفت. با شکست در جنگ در سال 1918 ظاهر شد و (در تاریخ 30 اکتبر 1918) وادار به امضاء حمله مونتروس شد. تحت شرایط این جنگ، سرزمین های امپراتوری عثمانی توسط انگلیس، فرانسه، روسیه و یونان به اشغال درآمد و این پایان واقعی امپراتوری عثمانی بود.

یک جنبش مقاومت و آزادی بخش ملی به عنوان واکنشی در برابر این اشغال تحت رهبری مصطفی کمال، یک فرمانده نظامی عثمانی ظاهر شد که آناتولی را در جستجوی خودمختاری و استقلال ملی ترکیه بسیج کرد. او گروه های مقاومت پراکنده و متلاشیش را در آناتولی متحد کرد. آنها را به یک ارتش ساختار یافته سازمان داد. تحت رهبری مصطفی کمال که بعدا نام خانوادگی آتاتورک یا “پدر ترک ها” را گرفت مقاومت منسجم شد. ترک ها برای نبرد ملی توانستند جنگ را ادامه دهند.

تاریخچه ترکیه و جنگ جهانی اول 1914 - 1918

جنگ ملی آزادسازی و تاریخچه ترکیه

ترکیه تلاشی بود برای ایجاد یک کشور جدید از ویرانه های یک امپراطوری، که زندگی آن را به پایان رسانده بود. در آن ارتش کوچکی از داوطلبان جنگید و بر علیه قدرت های پیشرو آن زمان جنگ کرد و پیروز شد. بدین ترتیب این جنگ حدود 4 سال به طول انجامید (1919-1922). پیروزی آتاتورک نه تنها نظامی بلکه دیپلماتیک بود، پیروزی نظامی ترکیه با امضاء پیمان صلح لوزان در 24 ژوئیه 1923 با موفقیت دیپلماتیک پلمپ شد. با امضاء انگلیس، فرانسه، یونان، ایتالیا و دیگر کشورها، این پیمان به رسمیت شناخته شد. بدین ترتیب ایجاد و مرزهای بین المللی کشور ترکیه شد و استقلال کامل خود را تضمین کرد.

تاریخچه جمهوری ترکیه

استقلال ترکیه به عنوان یک کشور جمهوری در 29 اکتبر 1923 اعلام شد. برای اولین بار در قرن ها، مردم ترکیه از خودکامگی برخوردار بودند. مصطفی کمال به عنوان اولین رئیس جمهور جمهوری ترکیه انتخاب شد. به مدت 15 سال تا زمان مرگ در سال 1938 به عنوان رئیس جمهور منصوب شده بود. مصطفی کمال آتاتورک طیف گسترده ای از اصلاحات را در حوزه های سیاسی، اجتماعی، حقوقی، اقتصادی و فرهنگی معرفی کرد که تقریبا در کشورهای دیگری بی نظیر نبود.

نخستین مجلس بزرگ ملی به رهبری آتاتورک، نظام سیاسی و حقوقی جدیدی را مبتنی بر اصول دموکراسی پارلمانی، حقوق بشر، حاکمیت ملی و تقسیم قدرت ها، مالکیت خصوصی و سکولاریسم و ​​جدایی دین و امور دولتی ایجاد کرد. یک سیستم جدید برای آموزش سکولار تأسیس شد، الفبای عربی به الفبای لاتین تغییر یافت.

کدهای جدید مدنی و کیفری از مدل های اروپایی اقتباس شد. زنان ترکیه طبق قانون مانند حق رأی و انتخاب به سمت مناصب مساوی، حقوق مساوی دریافت كردند كه این امر ترکیه را از نظر حقوق زنان بهتر از بسیاری از كشورهای غربی قرار داده است. این انقلابی بود که در زمان خود و حتی امروز بی نظیر بود. یک ملت غالب مسلمان را مطابق با تمدن غربی و ارزش های جهانی قرار داد. شما می توانید برای انتخاب بهترین روش برای مهاجرت به ترکیه با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




Enter Captcha Here :