مهاجرت به کشور آلمان

تاریخچه آلمان

تاریخچه آلمان

در این مقاله می خواهیم به بررسی مواردی در رابطه با تاریخچه آلمان بپردازیم، کشوری که در طول تاریخ فراز و نشیب های بسیاری را تجربه کرده است. اما همچنان نه تنها به عنوان یکی از قدرت های اقتصادی و صنعتی اروپا، بلکه به عنوان غول صنعتی در اروپا به کار خود ادامه می دهد. این کشور تاریخ بسیاری جالبی دارد که همواره مورد توجه تاریخ نگاران بوده است. از جنگ های جهانی تا به امروز و قبل از آن که هر یک برگی از دفتر تاریخ را رقم زده اند. همچنین تاریخ این کشور از آن جهت حائز اهمیت است که نه تنها به ما تصویر درستی از آلمان امروزی را ارائه می دهد بلکه تاثیرات فراوانی که این کشور بر روی دنیا داشته نیز به ما خاطر نشان می کند. لذا در ادامه خواهان همراهی شما عزیزان با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در مطالعه تاریخ جذاب کشور آلمان هستیم.

درباره کشور آلمان

آلمان یکی از بزرگترین کشورها در قاره اروپا است. این کشور شامل طیف گسترده ای از مناظر مانند کوه های بلند در جنوب، دشت های شنی و متحرک در شمال، تپه های جنگلی در غرب و دشت های کشاورزی در قسمت شرقی می باشد. پایتخت این کشور، شهر برلین است. بعد از جنگ جهانی دوم مانند ققنوسی از خاکسترهای جنگ جهانی دوم برخاست. اکنون پس از گذشت سال ها از تقسیم این شهر، پایتخت آلمان مجددا متحد شده است. یکی از بهترین شهرهای آلمان برای زندگی می باشد. آلمانی ها همیشه خود را قومی برتر از دیگر اقوام و ملل دانسته اند. این قضیه در کار و زندگی شهروندان این کشور نیز نمود دارد.

مردم کشور آلمان خود را جرمنی معرفی نمی کنند. بلکه کشور خود را داچلند Deutschland می نامند. به معنای سرزمین رفیع و بلند است. این اصطلاح برای نشان دادن جایگاهی است که در ذهن خود دارند و کنایه ای به کشور هلند می زند که در واقع ندرلند Netherlands نامیده می شود (به معنای سرزمین پست)، هلند به این خاطر این نام را دارد که کمترین ارتفاع را از سطح دریا دارد.

تاریخچه کشور آلمان

نام آلمان مدت هاست که مکان خاصی را توصیف نمی کند. بلکه مردمان خاصی را توصیف می کند که در کشوری شلوغ و منظم در مناطق غربی اروپا در شمال آلپ زندگی می کنند. آلمان کشوری باستانی است اما ملت آلمان کم و بیش شکل فعلی خود را تا اواخر قرن نوزدهم حفظ کردند. امپراتوری آلمان در جنگ جهانی اول با شکست این کشور، به نام امپراتور ویلیام دوم از بین رفت. پس از آن رکود اقتصادی، بیکاری گسترده و درگیری های به دنبال آن، منجر به فروپاشی جمهوری verged و ظهور حزب نازی تحت نظر آدولف هیتلر شد.

پس از به دست آوردن قدرت در سال 1933 هیتلر بنیان رایش سوم را تاسیس کرد. به زودی پس از فتح اروپا و نابود کردن یهودیان، رومی ها (کولی ها)، همجنسگرایان و دیگران، اقدام به یک جنگ ویرانگر کرد. رایش سوم در سال 1945 منحل شد. این گروه به دست ارتش های متفقین شامل ایالات متحده، انگلستان، اتحادیه جماهیر شوروی، فرانسه و سایر کشورها از بین رفت. قدرت های پیروز، آلمان را به 4 منطقه اشغال و بعدا به 2 کشور تقسیم کردند. همچنین جمهوری فدرال آلمان (آلمان غربی) و جمهوری دموکراتیک آلمان ( آلمان شرقی). جهت مهاجرت به آلمان مقاله مذکور را مطالعه بفرمائید.

مروری بر تاریخچه کشور آلمان، دیوار برلین

برای بیش از 40 سال جدایی آلمان شرقی و غربی توسط یک مرز طولانی به وجود آمد. در آلمان شرقی این مرز تا سقوط دولت کمونیستی در سال 1989 برای جلوگیری از فرار مردم مشخص شده بود. دیواری به طول 480 کیلومتر از غرب برلین از سال 1961 تا 1989 به نام دیوار برلین در داخل شهر که توسط حصاری در مناطق حومه شرقی آلمان به شدت محافظت می شد. با اینکه برلین در دوران جنگ سرد یک نقطه عطف بین ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوروی بود، اما در سال های 1990 تا 1999 از اهمیت ملی و بین المللی آن کاسته شد. هنگامی که یک قیام مردمی در آلمان شرقی صورت گرفت برلین متحد دوباره احیا شد.

از زمان جنگ جهانی دوم آلمان تلاش های زیادی را برای بزرگداشت قربانیان و جبران جرائم هولوکاست انجام داد. آلمان مدرن در تلاش است تا منافع ملی خود را با هجوم مهاجران سیاسی و اقتصادی از دور به ویژه افریقای شمالی، ترکیه و آسیای جنوبی به تعادل برساند. این هجوم در سال های اخیر موجب تنش های قومی شد و صفوف احزاب سیاسی ناسیونالیستی را دامن زده است. همچنین به ویژه در آلمان شرقی که در آن بیکاری 2 برابر غرب بود. تنش ها به ویژه در دهه دوم قرن 21 هنگامی که بیش از یک میلیون مهاجر به دنبال انقلاب های آلمان وارد آلمان شدند بیشتر شد.

مروری بر تاریخچه کشور آلمان، دیوار برلین

مردم کشور آلمان

بخش عمده ای از موفقیت های آلمان پس از جنگ جهانی دوم نتیجه کار و زحمت و فداکاری مشهود مردم داخل کشور بوده است. که در این باره رمان نویس مشهور گونتر گراس که در سال 1999 برنده جایزه نوبل شد؛ اظهار داشت: “آلمانی بودن این است که غیرممکن را ممکن می سازد. زیرا در کشور ما همه چیز در حال رشد است، ما هرگز راضی نیستیم. برای ما به اندازه کافی هرگز کافی نیست. ما همیشه بیشتر می خواهیم. اگر روی کاغذ باشد ما آن را به واقعیت تبدیل می کنیم. ما حتی در خواب هم تولید کننده هستیم.” در خصوص کسب اطلاعات بیشتر در باب تحصیل در آلمان مقاله لینک شده را مطالعه بفرمائید.

خطوط اصلی جغرافیای بدنی آلمان بی نظیر نیست. این کشور شامل مناطق بزرگ مورفولوژیکی شرقی، غربی است که مشخصه بخش غربی اروپای مرکزی می باشد. در جنوب آلمان بر بیرونی ترین رشته های آلپ تاثیر می گذارد. از آنجا به سراسر سرزمین دشت در لبه شمالی آلپ گسترش می یابد. دشت شمالی آلمان از کشورهای پایین به سمت شرق در سراسر آلمان و لهستان تا بلاروس، کشورهای بالتیک و روسیه گسترش می یابد. مورفولوژی دقیق آلمان در ارائه تغییرات محلی در آب و هوا، هیدرولوژی و خاک با اثرات جانبی بر روی پوشش گیاهی و استفاده از کشاورزی قابل توجه است. سرزمین باز جنوب آلمان در برابر قوس بزرگی از توده های هرکینی و فلات ماسه سنگ های جنگلی خاتمه می یابد. خطوط ساحلی غربی و شرقی در اشکال مختلف متفاوت است. ساحل دریای شمال به نوعی تا شمال هلند نیز ادامه می یابد.

مردم آلمانی زبان دنیا

قوم آلمانی زبان شامل ساکنان آلمان و همچنین اتریش، لیختن اشتاین و قسمت های عمده سوئیس و لوکزامبورگ هستند. بخش های کمی از فرانسه، بلژیک، هلند و ایتالیا و بقایای جوامع آلمانی در اروپای شرقی از نظر منشاء قومی، تقسیمات دیالکتیکی و میراث سیاسی و فرهنگی به شدت ناهمگن هستند. در طول تاریخ آلمان با کمبود مرزهای جغرفیایی کاملا مشخص شده است. هر 2 منطقه اشغال شده توسط مردم آلمان و مرزهای کشور آلمان دائما در نوسان بوده است. آلمانی ها در تغییرات مختلف قلمرو ناگزیر با مردم دیگر در هم تنیده اند.

در جنوب و غرب آنها قوم های سلتی را تحت الشعاع قرار می دادند. پیش از دهه 50 اقلیت های قومی کمی در آلمان وجود داشتند به جزء یهودیان که در طول هولوکاست کمرنگ شده بودند. با آغاز قرن 21 تقریبا یک دهم جمعیت حدود 8 میلیون نفر غیر آلمانی بودند و بیش از یک میلیون مهاجر تنها در سال 2015 وارد آلمان شدند.

تاریخ کشور آلمان و روند مهاجرت به این کشور

پس از جنگ جهانی دوم آلمان بیش از 12 میلیون پناهنده در شرق اودر و مناطقی با جمعیت قومی قابل توجه آلمان در اروپای مرکزی و شرقی دریافت کرد. آلمان پرجمعیت ترین کشور اروپا در غرب روسیه با تراکم جمعیت بسیار زیاد در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی است. دولت آلمان به تشویق مهاجرت به دلیل نرخ پایین تولد در کشور می پردازد. به طوری که این کشور پس از آمریکا دومین کشور مهاجر پذیر محبوب جهان است. در سال 2012، قانون اروپا برای کارت آبی blue card در آلمان اجرا شد. به شهروندان دارای مهارت تابع غیر اتحادیه اروپا اجازه دسترسی آسانتر به محل کار و زندگی در آلمان را می دهد.

در این مقاله در خصوص تاریخ کشور آلمان مطالبی را هرچند جزئی خدمت شما ارائه نمودیم که امیدواریم برای شما مفید بوده باشد. در صورتی که نیاز به کسب اطلاعات درباره مهاجرت به آلمان دارید، می توانید با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




Enter Captcha Here :