مهاجرت به کشور آمریکا

اقتصاد آمریکا

اقتصاد آمریکا

سیستم اقتصاد آمریکا بر پایه نظام سرمایه داری استوار است که در دهه های مختلف میلادی طبق خدمات مختلفی بوده است که با پیشرفت رو به رو بوده اند. در دهه های هفدهم و هجدهم میلادی از طریق کشاورزی و در دهه نوزدهم با تمرکز بر روی صنعت و در دهه بیستم از شاخه صنعت و خدمات و در قرن بیست و یکم با تکیه بر فناوری و اطلاعات بخش های بزرگ سرمایه گذاری خصوصی و دولتی را رو به جهان گشود است.

آمریکا یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان می باشد. اول از همه باید نگاهی به تاریخچه کشور آمریکا داشته باشیم. زیرا شرایط جغرافیایی و گرانترین شهرهای آمریکا تاثیر به سزایی در اقتصاد آن داشته است. نیویورک پایتخت کشور آمریکا، شهری مدرن و پیشرفته می باشد. واحد پول این کشور دلار آمریکا است. از نظر تجاری و اقتصادی در رتبه اول قرار دارد. کارشناسان ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در این مقاله اقتصاد کشور آمریکا را از جنبه های مختلف بررسی می کنند.

اقتصاد کشور آمریکا

کشور آمریکا به عنوان منبع ذخیره ارزی جهانی شناخته می شود. بزرگترین صنایع آمریکا نقش به سزایی در اقتصاد این کشور دارد. در این کشور 5 شهر برتر وجود دارد که از نظر اقتصادی، در لیست برترین ها قرار دارند. شهر اول نیویورک با تولید ناخالص 1.5$ (دلار) در صنایعی مانند بیمه، ساخت و ساز و مالی، شهر دوم لس آنجلس با تولید ناخالص 941$ (دلار)، شهر سوم فرانسیسکو با تولید ناخالص 497$ (دلار) در صنایع بازرگانی و خدمات، شهر چهارم واشنگتن با تولید ناخالص 484$ (دلار) و شهر پنچم هوستون با تولید ناخالص بیش از 445$ (دلار) می باشد.

اقتصاد این شهر قابل قیاس با کشور قزاقستان است. تورم در کشور آمریکا از سال 2016 حدود 2.1% رو به افزایش بوده است. در این کشور نیز مانند سایر کشورها فشار فقیر وجود دارد. از سال 2015 به بعد حدود 13.5% افزایش چشمگیری داشته است. نیروی کار و اشتغال زایی در کشور آمریکا از سال 2015 با افزایش 7.5% نرخ بیکاری مواجه می باشد. نیروهای کار در بیشتر در مشاغلی مانند کشاورزی، ماهیگیری، کارشناس فروش و ساخت و ساز مشغول هستند.

تجارت کشور آمریکا

ایالات متحده آمریکا از سال 1976 به دلیل واردات زیاد نفت و محصولات مصرفی، کسری تجاری مداوم را تجربه کرد. همچنین در سال 2019 ارزش صادرات بین المللی ایالات متحده در حدود 2.53 تریلیون $ (دلار آمریکا) بوده است. همچنین واردات تقریبا 3.1 تریلیون $ (دلار آمریکا) بوده است. به طور کلی در سال های اخیر از لحاظ واردات و صادرات رتبه خوبی را در جهان به خود اختصاص داده است. چین بزرگترین شریک تجاری آمریکاست که 16% از کل تجارت کشور را تشکیل می دهد. پس از آن کانادا (15%) و مکزیک (15%) قرار دارند. از جمله صادرات برتر ایالات متحده در سال های گذشته قطعات خودرو، قطعات هوایی و هواپیماهای غیرنظامی بوده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مهاجرت به آمریکا می توانید مقاله مذکور را مطالعه بفرمائید.

شاخص های اقتصاد آمریکا

همان طور که پیشتر ذکر شد کشور آمریکا در زمینه واردات و صادرات زبانزد است. بدین ترتیب تسلط انحصاری در بازارهای مختلف تولید و مصرف را دارد. کالاهای تولیدی کشور آمریکا ماشین آلات و تجهیزات صنعتی می باشد. اقلامی از قبیل خودرو، صنایع غذایی و صنایع هوایی خواهند بود. از سوی دیگر واردات کشور آمریکا سوخت، خودرو و ماشین آلات هستند. اقتصاد آمریکا در قسمت خصوصی کشور بار سنگینی را به دوش می کشد. با تولید برق، انرژی بادی و هسته ای رتبه یکم را به خود اختصاص داده است.

نمره آزادی اقتصادی آمریکا 76.6% است که اقتصاد آن را در رتبه 17 جهانی در شاخص 2020 قرار می دهد. امتیاز کلی آن 0.2% کاهش یافته است. دلیل اصلی آن پایین آمدن امتیاز آزادی تجارت است. ایالات متحده در میان 32 کشور در رتبه 3 قرار دارد. امتیاز کلی آن بسیار بالاتر از میانگین منطقه ای و جهانی است. همچنین جهت کار در آمریکا مطالعه مقاله مذکور خالی از لطف نخواهد بود.

شاخص های اقتصاد آمریکا

همبستگی کشور آمریکا در جذب مهاجرین

در سال 1930 کشور آمریکا دچار رکود شد. قوانین مهاجرتی خود را تغییر داد و از ورود مهاجرین به کشور خودداری کرد. در این قانون محدودیت های بسیاری از نظر ملیت برای ورود مهاجرین وجود داشت. اما در سال 1965 این قانون برداشته شد تا اکنون که می توان مهاجرت به آمریکا را از روش های تحصیلی یا کاری انتخاب کرد. اما باید در نظر گرفت هنوز قانون های سخت و پیچیده در این مورد پا برجاست. از طرف دیگر با ورود مهاجران اروپایی و آسیایی فرهنگ‌ های متفاوت، نوع لباس، غذا و موارد دیگر را وارد کشور آمریکا کردند. به این ترتیب آمریکا همبستگی خود را با دیگر کشورها حفظ کرده است. جهت کسب اطلاعات جامع در خصوص هزینه زندگی در آمریکا می توانتید از طریق لینک مشخص شده مقاله مذکور را مطالعه بفرمائید.

رکودهای اقتصاد کشور آمریکا

رکود اقتصادی باعث فعالیت چشمگیر در تمامی جنبه های جامعه می شود، کشور آمریکا در سال های 1945 تا 2009 رکودهایی را پشت سر گذاشت. مهمترین رکود اقتصادی آمریکا در سال های گذشته عبارتند از:

  • رکود روزولت، که این رکود مربوط به سقوط بازار سهام بود و به مدت 13 ماه طول کشید.
  • رکود اتحادیه، که به مدت 9 ماه بود. به دلیل قدرت گرفتن نیروهای نظامی رخ داد. نرخ بیکاری به 1.9% رسید.
  • رکود جنگ جهانی دوم، که 11 ماه طول کشید. نرخ بیکاری به 5.9% رسید.
  • رکود بحران نفت، به دلیل بالا رفتن نرخ نفت در پی جنگ ویتنام رخ داد. این دوره 16 ماه طول کشید و نرخ بیکاری به 8.8% رسید.
  • رکود بحران انرژی، در این دوره 6 ماهه نرخ بیکاری به 7.8% رسید.
  • رکود 11سپتامبر، به مدت 8 ماه به اقتصاد آمریکا آسیب رساند و نرخ بیکاری به 5.5% رسید.
  • رکود سال 2009، که به شدت اقتصاد آمریکا را تحت تاثیر قرار داد.
  • رکود خلیج فارس که به دلیل تجاوز عراق به کویت بود. در پی آن نرخ بیکاری آمریکا به 6.8% رسید.
  • رکود نیکسون، که به مدت 11 ماه طول کشید. به دلیل تورم و تولید ناخالصی فراوان که نرخ بیکاری را به 5.5% کشاند.
  • رکود پس از کره که به دلیل جنگ کره اتفاق افتاده بود و نرخ بیکاری به 2.2% رسید.

آمار اقتصادی آمریکا

در سال 2009 اقتصاد آمریکا دچار رکود شده بود اما از طریق سیاست اشتغال زایی توانست خود را از رکود نجات دهد نرخ تورم را به 1.9% برساند. تولید ناخالص داخلی واقعی (تولید ناخالص داخلی) در 3 ماهه دوم سال 2023 با نرخ سالانه 31.7% کاهش یافته است. این تغییر 1.2% بیشتر از برآورد “پیش” در ژوئیه بود. در 3 ماهه اول سال 2020 ، تولید ناخالص داخلی واقعی 5.0% کاهش یافته است.

در این مقاله سعی کردیم در مورد اقتصاد آمریکا توضیحاتی را برای شما روشن کنیم. شما می توانید از طریق تماس با کارشناسان مجرب ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت پاسخ تمامی سوالات خود را در خصوص مسائل اقتصادی و مهاجرت به آمریکا از طریق کار در سریع ترین زمان ممکن دریافت کنید.

2 thoughts on “اقتصاد آمریکا

  1. حمید گفت:

    سلام با توجه به اقتصاد امریکا بهترین روش برای مهاجرت یه آمریکا کدوم میشه

    1. آذرپور گفت:

      سلام و عرض ادب، در حال حاضر یکی از بهترین روش های مهاجرت به کشور آمریکا، مهاجرت تحصیلی و تحصیل در کشور آمریکا می باشد. همچنین شما ضمن تحصیل تجربه کار در آمریکا را پیدا می کنید. در خصوص اطلاع بیشتر می توانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
      02191003232

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




Enter Captcha Here :